Slik jobber vi

 

Vi i Oslo Boligservice AS leverer dagligdagse tjenester som er avgjørende for løpende funksjonalitet i leiegårder og utleieboliger i Oslo og Akershus. Gjennom å operere i et avgrenset geografisk område, kan vi levere raske og fleksible tjenester til konkurransedyktige priser.

Drift av leiegårder
Benytter du våre vaktmestertjenester, får du en dedikert vaktmester med lang erfaring innen drift av leiegårder. Vaktmesteren utfører inspeksjoner og kontroller i leiegården til faste dager og tidspunkt. Kontrollene utføres på bakgrunn av en forhåndsdefinert, elektronisk sjekkliste med hovedfokus på helse, miljø og sikkerhet for beboerne – samt sikring av dine verdier.

Les mer om våre vaktmestertjenester og sjekklister.

Etter gårdsrunden generes en elektronisk rapport som sendes til deg som eier eller annen kontaktperson, slik at du får god informasjon om bygg og installasjoner.

Avdekkes det behov for utbedringer i gården, utfører våre vaktmestere det på stedet etter nærmere avtale.

Servicetjenester
Vår serviceavdeling består av dyktige og erfarne medarbeidere som utfører mindre service- og vedlikeholdsoppdrag. Avdelingens primæroppgave er å levere raske og effektive tjenester som opprettholder funksjonaliteten i din leiegård eller utleiebolig.

Les mer om våre servicetjenester.

I tillegg til egne oppdrag, bistår serviceavdelingen våre vaktmestere ved behov.

Nyttig å vite:
Ved hyppig kontroll av din leiegård vil eventuelle feil og mangler avdekkes på et tidlig stadium. Man vil med dette kunne redusere eller unngå større utgifter eller i verste fall personskade.

Våre vaktmestere gir deg oversikt over status på bygg og installasjoner slik at du kan benytte tiden din på andre ting.

Gode gårdsrapporter gir deg mulighet til å dokumentere rutiner på sjekk av installasjoner som brannvarslingsanlegg, røyk-luker og rømningsveier.

Vi fremskaffer foto-dokumentasjon for tak og takutspring vinterstid, og gjør nødvendige sikkerhetstiltak på stedet.

Alle medarbeidere i Oslo Boligservice har lang erfaring med drift og vedlikehold av leiegårder og utleieobjekt, og kjenner til marginene i markedet og vet hva som må til for å ivareta dine investeringer

I Oslo Boligservice AS tilbyr vi også trappevask og renhold av fellesarealer.

 

Ingen oppgave er for liten. Vi tar jobben!

 

Ta kontakt for mer informasjon og uforpliktende tilbud.